Dortse Biesbosch

Kanoweekend Dordtse Biesbosch 20-21-22 september 2019

Kamperen mochten we bij naturistenvereniging ‘Goed Af’ op het terrein “de Ammoniet” in Dordrecht. De organisatie was in handen van John, Lia en Arnoud. Het was prachtig weer waar niemand nog op rekende. Het hele weekend stralende zon en een flinke club mensen (22 personen).

Omdat John gek is op verlaten kreken moest iedereen vroeg uit de veren. Want vanwege het tij moesten we op tijd de kreken bevaren hebben. Daarom lagen onze bootjes om 8.15 uur al in het water. En het was zeer de moeite waard, mede dankzij het vroege tijdstip.

Om 10.30 uur was het koffiepauze bij het informatiecentrum van de Biesbosch. Sommigen op het terras, maar de meesten op het kleedje in de zon. Weer terug op de camping was er om 18.00 uur een heerlijke chili con carne maaltijd, geserveerd door Goed Af. Nog heerlijk buiten gezeten in de avondzon.

Daarna kampvuur bij de tenten en voor de liefhebbers een Soulmuziek avond geheel aangekleed met drankje en hapjes. Jaap ® en Michel bleken de show te stelen bij de quiz: steeds alles goed, slechts 1x allebei fout en uiteindelijk gokten ze beiden de laatste vraag, waardoor Michel als winnaar uit de bus kwam. Dikke pret!

De volgende dag moesten we weer vroeg op, nu vanwege de parkeerplaatsen 😊.

Heerlijke vaardag door en om Dordrecht heen. Ook spannend vanwege de hoge golven veroorzaakt door taxiboten en kades. Om 10.30 uur hadden we weer lange pauze, waarbij John nog een bekeuring van 1000 euro kreeg van 2 charmante handhavers. Door tussenkomst van een grijze dame liep het met een sisser af 😊.

Rond 12.00 uur vertrokken we weer met de bootjes en na nog een omzwerving door een mooie waterwijk kwamen we weer terug bij ons startpunt. Op de camping konden we uitgebreid zonnen en nagenieten van dit heerlijke weekend.

Arja