Logo blauw transparant
 

De NKSR

De NKSR verbindt naturisme, kanosport en recreëren sinds 1987 naar voorbeeld van KanoSport Ring NordWest.
Initiatiefnemer Jan H. moet tijdens het bijwonen van het 25-jarig jubileum van de Duitse zustervereniging KSR NW (Kanu Sport Ring NordWest) gedacht hebben: dit is nu precies wat Nederland nodig heeft. Als enthousiast naturist, kanovaarder en kampeerder plaatste Jan een oproep in Naturisme. Al snel meldden zich een aantal zielsverwanten waarvan velen tot op de dag van vandaag nog steeds NKSR lid zijn. In 2017 is de KSR NW opgeheven en samengevoegd bij de KSR SW (KanuSportRing SudWest). 
Begin 1993 zijn er statuten opgesteld en is het eerste bestuur benoemd.
Tot op de dag van vandaag vindt tijdens het eerste kanoweekend van het jaar de Algemene Leden Vergadering plaats en in het laatste weekend van het jaar wordt het programma voor het daaropvolgende jaar vastgesteld. Iedereen brengt dan zijn ideeën in en de taken worden verdeeld.
Doordat onze leden niet alleen in heel Nederland maar ook in België woonachtig zijn, leidt dit alles ieder jaar weer tot een verrassend mooi en veelzijdig vaarprogramma.
Het is vanzelfsprekend dat iedereen binnen de NKSR de medemens en natuur met respect behandelt. Dat houdt ook in dat de kleding pas wordt opgeborgen als dat ook daadwerkelijk is toegestaan. Gelukkig kan dit op veel meer plaatsen dan je zou denken.
Goed om te weten is dat de NKSR als buitengewoon lid bij de NFN is aangesloten. Dit maakt dat de relaties met andere naturisten verenigingen met een eigen recreatieterrein erg goed te noemen is. Op deze terreinen worden wij tijdens onze tochten altijd bijzonder warm onthaald.

 

John MacGregor & 

De Schotse advocaat John MacGregor leefde van 1825 tot 1892 en staat bekend als een groot avonturier en grondlegger van de Kano Sport.

Lees Meer

 

De kanotochten

Met de NKSR maak je in binnen en buitenland de meest bijzondere kanotochten.

Lees Meer

 

Het programma

Het veelbelovende NKSR kanoprogramma voor seizoen 2019.

Lees Meer

 

 

Het lidmaatschap

Stap in en vaar mee, om de contributie hoef je het lidmaatschap niet te laten.

Lees Meer

 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees Meer

 

 

logo NFN

 

Copyright © 2019 Vereniging Naturisten Kano Sport Recreatie. Alle rechten voorbehouden.