Logo blauw transparant
 

De kanotochten

Met de NKSR maak je in binnen- en buitenland de meest bijzondere kanotochten. Het zijn de leden die het organiseren van de tochten voor hun rekening nemen. Zij kennen hun omgeving als geen ander en zien het als een uitdaging om telkens weer de meest mooie plekken in hun eigen omgeving met anderen te delen. Op deze wijze worden er locaties bezocht waaraan anderen al snel voorbijvaren. Doordat onze leden niet alleen door heel Nederland wonen, maar ook in België woonachtig zijn, leidt dit alles ieder jaar weer tot een verrassend mooi en veelzijdig vaarprogramma.
De NKSR-tochten zijn toertochten en worden in principe altijd op klein water gevaren. We zoeken vaak de ‘stille’ stukken op, maar soms zitten we op wat groter water en bezoeken we een stadje of dorp. De tochten worden veelal met een vlakwater of soms een zeekayak gevaren en kennen een afstand van 15 tot 25 kilometer per dag. Er wordt in een rustig tempo gevaren en voor de beginner is er altijd wel iemand met ervaring in de buurt om belangrijke technieken eigen te maken.

Vóór elk weekend krijg je een uitnodiging in de vorm van een Nieuwsbrief. Daarna kun je je aanmelden bij een van de organisatoren die in de Nieuwsbrief vermeld staat. Onder de knop ‘Programma’ kun je het hele vaarprogramma inzien. En zie je het na dit gelezen hebben het wel zitten om met ons mee te varen, neem dan snel contact op via de knop ‘Contact’. Als beginnend kanoër is het in overleg met de organisatie soms mogelijk een kano van een van onze leden te huren tegen een vooraf vastgestelde prijs.

 

De NKSR

De NKSR verbindt naturisme, kanosport en recreëren sinds 1987 naar voorbeeld van KanoSport Ring NordWest.

Lees Meer

 

Het programma

Het veelbelovende NKSR kanoprogramma voor seizoen 2021.

Lees Meer

 

 

John MacGregor & 

De Schotse advocaat John MacGregor leefde van 1825 tot 1892 en staat bekend als een groot avonturier en grondlegger van de Kano Sport.

 Lees Meer

 

Het lidmaatschap

Stap in en vaar mee, om de contributie hoef je het lidmaatschap niet te laten.

Lees Meer

 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees Meer

 

 

logo NFN

 

Copyright © 2021 Vereniging Naturisten Kano Sport Recreatie. Alle rechten voorbehouden.